051377932

V nakupovalni košari ni artiklov.

  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko

Sonar Deeper Pro

Zaloga: Ni na zalogi

199,90 €

Sonar Deeper Pro

Deeper pro 

 

Deeper Smart Sonar Pro ima WLAN povezavo, da zagotovi delovanje med napravo in uporabnikom na veliko razdaljo. Lahko ga vržete na katero koli mesto v vodi. Naprava plava na vodni površini in pošilja podrobne informacije o dnu vode in vodi, globini, strukturi dna, temperaturi, vegetaciji, lokaciji ribe in še mnogo več koristnih informacij direktno na zaslon vašega pametnega telefona oz tabličnega računalnika. Deeper Smart Sonar PRO je vsestranska naprava idealna za ribolov iz obale ali kajaka ter ribolov na ledu.

PRO uporablja WLAN povezavo, da lahko še natančnejše podatke iz sonarja pošlje na pametni telefon ali tablični računalnik. Ni potreben podatkovni promet. WLAN povezava zagotavlja nemoteno delovanje med sonarjem in vašonapravo na razdalji do 100m. PRO plava na vodni površini in skenira do 80m v globino, tako da vidite vse nepravilnosti in lažje najdete primerno ribolovno mesto. PRO je opravljen z višjo ločljivostjo skeniranja, predmete na razdalji do 1,3cm loči med sabo, kar omogoča posnetek manjših predmetov v vodi. Tako točno veste kaj ribite in kako. Zaradi Boat načina poveže aplikacija PRO podvodne podatke z GPS podatki pametnega telefona in izdela zemljevide/karte, ki se istočasno prikažejo na ekrano pametnega telefona. Če uporabljate aplikacijo si lahko vse karte brezplačno naložite.

PRO je majhna in ultra lahka naprava, ki je otroško lahka za uporabo in idealna za mete z vsemi standardnimi laksi in vrvicami. Ima enako velikost kot njen BLuetooth prednik, ampak je z veliko vrsto izboljšanih funkcij opremljen. S tem lahko celo pri ribolovu iz obale dostopate do točnih sonar podatkov, kar je bilo do sedaj mogoče le z dražjimi Baitboati.

Ne potrebujete WLAN internetne poveazave ali mobilnih ppodatkov! Naprava ima vgrajen interni WLAN dostop z katerim se povežete s svojim pametnim telefonom ali tabličnih računalnikom. Vse kar morate narediti je, da na svoji napravi vklopite WLAN, da see povežete z deeperjem. Svojo napravo in deeper lahko povežete vsepovsod, tudi v Amazonskem deževnem gozdu. 

Pomemben nasvet: Če opažate krajši obseg povezave, izklopite Wifi ali mobilne podatke na telefonu. Ne potrebujete mobilnih podatkov ali signalov, če uporabljate Deeper napravo!

PRO je opremljen z dvojno frekvenco skeniranja 15scanov/S, kar vam omogoča zaznavanje vseh objektov v vodi.Tako lahko opazujete tudi ribe, ki plavajo mimo vas.

Aplikacija PRO je kompatibilna z iOS in Android napravami. Deluje Online in Offline in uporabniku ponuja mnogo koristnih funcij: Solunar koledar, zapiske, Offline karte, vremensko napoved, kamero/fotoaparat, socialna omrežja, dvevno/nočni način zaslona itd. Deeper aplikacija je praktična, na voljo v različnih jezikih in brezplačna, tako kot tudi njene posodobitve.

 

TEHNIČNI PODATKI

 

WLAN doseg

100m

Velikost

6,5cm premera

Kompatibilnost

Od iOS 8.0 in Android 4.0 ter vse do najnovejših iOS in Android naprav

Zgradba

ABS

Teža

100g

Povezava

Brezžična Wifi povezava

Globina

0,5 – 80m

Temperatura

Temperaturni senzor

Temperaturna enota

Celzija / Fahrenheit

Optimalna temperatura

-20 do 40°C

Baterija

Litij – Polimer 3,7V akumulatorska

Napajalnik

110V/240V Micro USB

Tip

Dve frekvenci

Frekvenca

290kHz (15°) / 90kHz (55°)

Barva

Črna

 

 

 

 
Hitra dostava! Vaš paket bo dostavljen na vaš naslov v roku 2 delovnih dni!
 
15 dnevna garancija
Če ste slučajno naročili izdelek, ki vam ne ustreza, ne skrbite! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebujete pomoč?
Pošljite nam sporočilo na info@centralvod.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira
Ne najdete, kar ste iskali? Pišite nam na info@centralvod.si.