051377932

V nakupovalni košari ni artiklov.

  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko

Korda Krusha Special Edition- Large

Zaloga: Na zalogi

20,90 €

 Korda Krusha Special Edition- Large

 

Časi, ko smo ure in ure preživeli v kuhinji z mikserjem in se mučili z drobljenjem včasih smrdečih bojlijev spadajo v preteklost. Kajti sedaj obstaja Krusha. V zadnjih letih so prišle na trg različne naprave s katerimi smo lahko zdrobili bojle. Različne preurejene naprave za rezanje zelenjave na primer. Ampak večina ni bila kos ribiškemu vsakdanu. Noži so se zlomili, zavili ali pa so postali hitro topi. In pogosto je trajalo ure, da smo zdrobili kilogram bojlev, tigrovih oreščkov ali pa peletov. 

Korda je želela orodje s katerim lahko v nekaj sekundah zdrobi željeno vabo. Zato je nastal Krusha. Je zelo stabilen in njegovi ostri zobje zdrobijo vse kar mu damo. Zaradi njegove kompaktnosti je enostaven za transport in ne bi smel manjkati v nobenem kraparskem priboru. Njegov princip delovanja je zelo enostaven, Napolnimo del Krusherja kjer je označeno, položimo drug del Krusherja gor, pritisnemo in konstantno vrtimo. Močneje in dlje kot vrtimo, bolj fino hrano dobimo. Če pelete dolgo drobimo dobimo maso podobno powderju, ki je idealna za PVA vrečko. Bojli partikle, ki ste jih zdrobili so idealne sestavine za Stick Mix ali Spod Mix. Ekspermentirajte z Krusherjem. Poskusite različne vabe, zahvaljujoč Krusherju boste dobili lovni mix. 

Simon Scott je bil enostavno navdušen nad Krusherjem, ko so mu ga predstavili. Brez njega več ne gre k vodi. Z njim obdela vse vrste vab: oreščke, konopljo, bojle, pelete. Kordin Krusha je preprosto genialen.

 

 
Hitra dostava! Vaš paket bo dostavljen na vaš naslov v roku 2 delovnih dni!
 
15 dnevna garancija
Če ste slučajno naročili izdelek, ki vam ne ustreza, ne skrbite! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebujete pomoč?
Pošljite nam sporočilo na info@centralvod.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira
Ne najdete, kar ste iskali? Pišite nam na info@centralvod.si.