051377932

V nakupovalni košari ni artiklov.

  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko
  • Za povečavo pojdite z miško čez sliko

Sonar Deeper Pro+

Zaloga: Na zalogi

269,90 €

Sonar Deeper Pro+

 

 Deeper pro+

Brezžični Deeper Smart Sonar PRO +, ki ga še povrhu vsega lahko vržete je najboljši v svoji kategoriji. Uporablja WLAN povezavo, da uporabniku ponudi še natančnejše informacije. Deeper PRO + ima vgrajen GPS sprejemnik, s katerim naprava lahko izdela posnetke iz velikih globin medtem, ko ribite na vodi ali iz obale. PRO + vam nudi dostop do točnih informacij in podatkov. PRO + skenira globino od 0,5 - 80m. Uporabljate ga lahko v kanalu, ribniku, velikem jezeru ali celo na reki. PRO + je opremljen z višjo resolucijo skeniranja in razširjenega dinamičnega območja, s čimer omogoča zajemanje manjših elementov v vodi, ter to dejavnost za bolj natančno odkrivanje teh objektov izboljša.

WLAN ima doseg do 100m in naredi Deeper PRO + na trgu, kot tistega ki ga lahko vržete najdlje. WLAN povezava maksimira oboje, razdaljo med PRO + in uporabnikom, kot tudi točnost podatkov, katere prejmete na vaš pametni telefon.

Lokalizirajte ulov s pomočjo vgrajenega GPS prejemnika in Offline Mapping funkcijo. PRO + vsebuje interni GPS prejemnik z neverjetno natančnostjo, ki omogoča kartiranje obrisov tal in ribiških mest, pri čimer so izdelane tudi globine, tudi med ribolovom iz obale. S tem načinom lahko preverite celotno dogajanje na vašem mestu, da določite optimalen ugriz. Omogočeno je tudi v Boat načinu. Z sonarjem lahko naredite vaše ribiške zapiske in ima neomejono zgodovino.

Ne potrebujete WLAN internetne povezave ali mobilnih podatkov! Naprava ima vgrajen interni WLAN dostop z katerim se povežete s svojim pametnim telefonom ali tabličnih računalnikom. Vse kar morate narediti je, da na svoji napravi vklopite WLAN, da see povežete z deeperjem. Svojo napravo in deeper lahko povežete vsepovsod, tudi v Amazonskem deževnem gozdu. 

Pomemben nasvet: Če opažate krajši obseg povezave, izklopite Wifi ali mobilne podatke na telefonu. Ne potrebujete mobilnih podatkov ali signalov, če uporabljate Deeper napravo!

Izberte si barvni način na vašem zaslonu, ki najbolj ustreza času in svetlobidneva. Klasičen zaslon ima temno ozadje in ponuja barvno paleto, da lahko dobro vidite situacijo v vodi. Zelena opozarja na vegetacijo v vodi, oranžna-rumena kaže ribe (močnejša rumena - očnejši signal), temno rjava-oranžna kaže na tla (močnejša oranžna-močnejši signal), modra kaže na vodno površino. Dnevno/nočni način pa ponuja še večjo barvno paleto, ki je bila posebej izdelana da se lahko vsi cilji medseboj ločijo in zmanjšamo motnje v vodi. Oboje, dnevni in  nočni način ne ločijo med vegetacijo ali ribo, bazirajo na intenziteti signala sonarja, kot je to pri profesionalni ribiški opremi treba.

PRO + ima vse funkcije kot njegov prednik PRO in še več! Poglejte kar rabite in s pomočjo nastavitev občutljivosti naprave. Odločite se za občutljivost za blatne vode, za boljšo sliko, za kristalno vodo, da vidite vsako malenkost. Zaradi svoje teže in velikost  je primeren za vse lakse in vrvice, ter tudi vse palice!

 

TEHNIČNI PODATKI

 

WLAN doseg

100m

Velikost

6,5cm premera

Kompatibilnost

Od iOS 8.0 in Android 4.0 ter vse do najnovejših iOS in Android naprav

Zgradba

ABS

Teža

100g

Povezava

Brezžična Wifi povezava

Globina

0,5 – 80m

Temperatura

Temperaturni senzor

Temperaturna enota

Celzija / Fahrenheit

Optimalna temperatura

-20 do 40°C

Baterija

Litij – Polimer 3,7V akumulatorska

Napajalnik

110V/240V Micro USB

Tip

Dve frekvenci

Frekvenca

290kHz (15°) / 90kHz (55°)

Barva

Črna

 

 

 
Hitra dostava! Vaš paket bo dostavljen na vaš naslov v roku 2 delovnih dni!
 
15 dnevna garancija
Če ste slučajno naročili izdelek, ki vam ne ustreza, ne skrbite! Zamenjali ga bomo brezplačno ali vrnili denar.
 
Potrebujete pomoč?
Pošljite nam sporočilo na info@centralvod.si, vedno z veseljem pomagamo in svetujemo!
 
Največja izbira
Ne najdete, kar ste iskali? Pišite nam na info@centralvod.si.